spacer
spacer
spacer
spacer
     

Reč Predsednika

Duško Knežević

Poslovni sistem ATLAS GRUPA od svog osnivanja do danas izrastao je u jednu od najznačajnijih kompanija koja u oblasti bankarstva, osiguranja, proizvodnje, trgovine, kulture i sporta Srbije i Crne Gore predstavlja uzor kvalitetnog i uspešnog poslovanja. Protekle godine rasta, razvoja, hrabrih ideja i ostvarenih snova samo su dokazale da vizija, hrabrost, sportski duh i samopregor vode do uspeha i osiguravaju potencijal za budućnost.

Vrsno poslovanje, kao osnova konkurentnosti, rezultat je poslovne filozofije osnivača ATLAS GRUPE. “Uvek uz najbolje” poslovni je kredo koji bezrezervno sprovodi svaka članica holginga. ATLAS GRUPA svrstava se među prve kompanije na ovim prostorima koje su shvatile neophodnost udruživanja i objedinjenog nastupa u poslovanju, sa ciljem postizanja preimućstva u odnosu na konkurenciju. Holding stoga ostaje otvoren za ravnopravnu saradnju sa potencijalnim strateškim partnerima.Osim strateške aktivnosti, koja određuje poslovnu politiku svake od članica holdinga, tajna uspešnog privređivanja ATLAS GRUPE leži u detaljnom poznavanju funkcionisanja privrede ne samo u Srbiji i Crnoj Gori, nego na prostoru celog regiona jugoistočne Evrope. Upućenost u funkcionisanje svakog segmenta tržista jeste faktor koji stvara prednost u odnosu na domaću i inostranu konkurenciju

Prednost predstavlja i investiranje u potencijale holdinga – ATLAS GRUPA aktivno i značajno ulaze u modernizaciju tehnologije i proizvodnih programa svojih članica, sa ciljem da pospeši njihovu konkurentnost i potvrdi njihov status profitabilnih učesnika u privredi Srbije i Crne Gore.

Duško Knežević
Predsednik

 

 
 
footer
Mapa sajta | Webmaster